Maatila 2030 -hankkeen väki kiittää suuresti kaikkia yhteistyökumppaneita, toimintaan osallistuneita sekä rahoittajaa Euroopan sosiaalirahastoa! Maatalous- ja luonnonvara-alan toimijoiden yhteistyö jatkuu osoitteessa laari.info, josta löydät mielenkiintoisia tapahtumia ja koulutuksia sekä tarpeellista tietoa tietopankista muun muassa laskureiden, tietokorttien ja podcastien muodossa.

 

Koronan tuoma etäily on saanut arvostamaan kasvokkain kohtaamisia uudella tavalla, mutta se on tuonut myös haasteita koota ihmiset yhteen. Kiire, pitkät välimatkat ja etäyhteyden helppous saa helposti jäämään kotisohvalle peiton alle. Miksi jaksaa vaivautua paikan päälle, kun kaiken voi seurata omalta tietokoneelta tai puhelimelta?

Maatila2030-hanke on jalkautunut maatalouden ja luonnonvara-alan tapahtumiin kuluneen vuoden aikana. Nämä tapahtumat ovat osoittaneet, kuinka tärkeää on kohdata ihmisiä myös kasvokkain. Keskustelut ovat poikineet muun muassa uusia yhteistyökuvioita.Olemme saaneet paljon tietoa maatalouden tarpeista suoraan kentältä, mikä on erittäin tärkeää hankkeille, joiden tavoitteena on vastata kysyntään. Tärkeää tietoa saattaa tulla spontaaneistakin tapaamisista, joita hyvin harvoin etäyhteyksin tapahtuu. 

Kiitos kuluneen vuoden tapahtumista! Olemme olleet muun muassa Maataloustieteen päivillä, Farmareilla, Lypsikeissä sekä Pemon päivä maalla-tapahtumassa. Lämpimästi tervetuloa myös meidän järjestämään Agrifutureen 12.10.2022 jutustelemaan!

Kuva Krista Tirronen 339 Kuva Krista Tirronen 400 M Kuva Krista Tirronen 17 P Kuva Krista Tirronen 072

Kuvia tapahtumista 2022

2.-3.9.2022 Järjestetään Päivä Maalla - tapahtuma Ylä-Savon Ammattiopiston Peltoniemen opetusmaatilalla. Olemme paikan päällä kertomassa hankkeestamme sekä esittelemässä Laari-verkkoportaalia. Tervetuloa jutustelemaan kanssamme!

 

Lisätietoja tapahtumasta: https://ysao.fi/2022/05/12/paiva-maalla-tapahtuma-2-3-9-2022/

Savonian messuosasto

Laari-verkkoportaalia vielä työstellään. Pian pääset kurkistamaan, mitä kaikkea Laarista löytyy ja kuinka se toimii. Pysy mukana somekanavillamme, niin saat ensimmäisten joukossa tiedon Laarin avautumisesta! 

Laari - Maatalouden ja luonnonvara-alan verkkoportaali! Logo

 Savonian, Luonnonvarakeskuksen, EU:n,YSAO:n ja Savon ammattiopiston logot.