Koulutukset -sivulle lisätty koulutuksia ja työpajoja

Lisättiin tänne nettisivuille yläpalkkeihin kohta Koulutukset. Sinne lisätään hankkeen järjestämiä koulutuksia ja työpajoja. Ensimmäinen työpaja on jo takana, seuraava tulossa heti ensi viikolla vapun jälkeen. Tervetuloa!

Tervetuloa Maatalouden ja ruokajärjestelmän tulevaisuus –etätyöpajaan 27.4.2020! Työpaja on suunnattu maatalousyrittäjille ja –ammattilaisille. Alustajana on tutkija MMT Kaisa Karttunen. Hän pohtii ruokaturvaa ja ruokajärjestelmien toimintaa maailman tasolta paikalliselle tasolle. Tule kuulemaan ja keskustelemaan, mitä maatalouden, maaseudun ammattien ja ruokajärjestelmän ammattilaisten pitää tulevaisuudessa osata. Webinaarin jälkeen keskustelua jatketaan hankkeen Facebook-sivulla teemoittain.

Työpaja järjestetään etäyhteydellä. Ilmoittaudu tapahtumaan 26.4. mennessä osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/S/78F5E17660B758C9. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja –ohjeet sähköpostitse 27.4 aamupäivällä ennen työpajan alkamista.

27.4.2020 Ohjelma Maatalouden ja ruokajärjestelmän tulevaisuus

Kuva: ohjelma. Kello 12-14 tilaisuuden avaus ja webinaari: Miltä ruokajärjestelmän toimintaympäristö näyttää tulevaisuudessa? Kaisa Karttunen, tutkija MMT. Webinaarin jälkeen aktiivista keskustelua Maatila 2030 -hankkeen Facebookissa. 28.4.2020 kello 13-14 työpajan yhteenveto.

 

Hankkeen Facebook-sivu: https://www.facebook.com/maatila2030/

Maatalousalan toimija, vastaa kyselyymme ja osallistu arvontaan!

 

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa Maatila 2030 -hankkeen koulutustarjontaan sekä koulutusten toteuttamiseen.

Maatila 2030 -hanke on aloittanut toimintansa alkuvuodesta 2020. Hankkeen tavoitteena on luoda jatkuvan oppimisen malli, edistää verkostoitumista sekä järjestää täydennyskoulutusta maatalousalan toimijoille.

Kyselyn avulla haluamme selvittää, millaista täydennyskoulutusta juuri Sinä tarvitset, jotta koulutustarjontamme vastaisi mahdollisimman monen maatalousalalla työskentelevän tarpeita. Kyselyyn vastaaminen kestää 5–10 minuuttia. 

Arvomme vastaajien kesken kaksi palkintoa, joista molemmat sisältävät 50 euron lahjakortin Valmakauppaan sekä 75 euron koulutuslahjakortin Savonia-ammattikorkeakouluun.

Kyselyyn pääset alla olevasta linkistä:

https://webropol.com/s/maatila2030kyselytutkimus

Kysely on avoinna 26.3.2020 saakka.

 

Kiitos!

 

Kyselytutkimuksen tietosuojaseloste.

 

Maatila2030logojaosatoteuttajat

Tervetuloa Maatalouden ja ruokajärjestelmän tulevaisuus –työpajaan 27.4.2020 Savonia-ammattikorkeakoulun Iisalmen kampukselle! Työpaja on suunnattu maatalousyrittäjille ja –ammattilaisille. Alustajana on tutkija MMT Kaisa Karttunen. Hän pohtii ruokaturvaa ja ruokajärjestelmien toimintaa maailman tasolta paikalliselle tasolle. Tule kuulemaan ja keskustelemaan, mitä maatalouden, maaseudun ammattien ja ruokajärjestelmän ammattilaisten pitää tulevaisuudessa osata.

Tarkempi työpajan ohjelma ja osallistumisohjeet tullaan julkaisemaan hankkeen nettisivuilla sekä Facebookissa https://www.facebook.com/maatila2030. Pysy kuulolla!

 

Save the Date työpaja

Löydät hankkeen nyt myös Facebookista nimellä Maatila 2030 -hanke sekä Instagramista maatila2030. Tervetuloa seuraamaan ja saamaan ajankohtaisimmat tiedot hankkeesta!

 Savonian, Luonnonvarakeskuksen, EU:n,YSAO:n ja Savon ammattiopiston logot.