Koronan tuoma etäily on saanut arvostamaan kasvokkain kohtaamisia uudella tavalla, mutta se on tuonut myös haasteita koota ihmiset yhteen. Kiire, pitkät välimatkat ja etäyhteyden helppous saa helposti jäämään kotisohvalle peiton alle. Miksi jaksaa vaivautua paikan päälle, kun kaiken voi seurata omalta tietokoneelta tai puhelimelta?

Maatila2030-hanke on jalkautunut maatalouden ja luonnonvara-alan tapahtumiin kuluneen vuoden aikana. Nämä tapahtumat ovat osoittaneet, kuinka tärkeää on kohdata ihmisiä myös kasvokkain. Keskustelut ovat poikineet muun muassa uusia yhteistyökuvioita.Olemme saaneet paljon tietoa maatalouden tarpeista suoraan kentältä, mikä on erittäin tärkeää hankkeille, joiden tavoitteena on vastata kysyntään. Tärkeää tietoa saattaa tulla spontaaneistakin tapaamisista, joita hyvin harvoin etäyhteyksin tapahtuu. 

Kiitos kuluneen vuoden tapahtumista! Olemme olleet muun muassa Maataloustieteen päivillä, Farmareilla, Lypsikeissä sekä Pemon päivä maalla-tapahtumassa. Lämpimästi tervetuloa myös meidän järjestämään Agrifutureen 12.10.2022 jutustelemaan!

Kuva Krista Tirronen 339 Kuva Krista Tirronen 400 M Kuva Krista Tirronen 17 P Kuva Krista Tirronen 072

Kuvia tapahtumista 2022

 Savonian, Luonnonvarakeskuksen, EU:n,YSAO:n ja Savon ammattiopiston logot.