Toimijat

 

Maatila 2030 -hankkeessa yhteistyössä toimivat toteuttajat:

Savonia-ammattikorkeakoulu

Savonia-ammattikorkeakoulu on yksi suurimmista ja monipuolisimmista ammattikorkeakouluista Suomessa. Savonian luonnonvara-alan yksiköllä on laaja maatalousalan osaaminen ja vahva kansainvälinen ja kansallinen yhteistyöverkosto, jonka turvin on toteutettu useita luonnonvara-alaa, maataloutta sekä eläinten hyvinvointia kehittäviä hankkeita.

Toimipisteet:
Kuopio, Iisalmi ja Varkaus.

Ylä-Savon ammattiopisto

Ylä-Savon ammattiopiston – YSAO:n tehtävänä on tarjota ammatillista koulutusta sekä kehittämispalveluja paikalliselle työelämälle. YSAO tarjoaa ammatillista koulutusta nuorille ja aikuisille useilla eri koulutusaloilla. Keskeiset painopistealamme vastaavat Ylä-Savon elinkeinoelämän tarpeisiin ja olemme aktiivinen toimija Ylä-Savon elinkeinostrategian toteuttamisessa.

Toimipaikat:
Iisalmi, Kiuruvesi, Vieremä, Toivala ja Ylämylly.

Vuosi 2019:
opiskelijavuosia: 1549
opiskelijoita: 4880
henkilöstö: n. 200
liikevaihto 2019: 19,7 MEUR
opiskelijoiden ikärakenne: alle 20-vuotiaita 19,6%
opiskelijoita yli 150 kunnasta ympäri Suomea

Savon ammattiopisto

Savon koulutuskuntayhtymän ylläpitämä Savon ammattiopisto on monialainen ammatillista perus-, jatko- ja täydennyskoulutusta toteuttava oppilaitos. Savon ammattiopisto kouluttaa yhdessä Varkauden lukion kanssa monipuolisia eri alojen osaajia, jotka menestyvät työssä, jatko-opinnoissa ja elämässä. Tämän lisäksi opisto toimii aktiivisesti alue- ja työelämän kehittäjänä.

Koulutusyksiköiden sijainnit:
Kuopio, Iisalmi, Siilinjärvi ja Varkaus.

Luonnonvarakeskus

 Savonian, Luonnonvarakeskuksen, EU:n,YSAO:n ja Savon ammattiopiston logot.