AgriFuture-seminaari 12.10.2022

Tervetuloa Iisalmeen!

Tämän vuoden seminaarin teema on: maatilan kokonaisuuden ja muutoksen johtaminen, jatkuvuuden turvaaminen ja yrittäjien hyvinvointi

Seminaarista saat tuotantosuunnasta riippumatta vinkkejä johtamistaitoihin, työkaluja oman hyvinvointisi ylläpitämiseen sekä yrityksesi jatkuvuuden turvaamiseen. Asiantuntijaklinikoissa voit kysellä Sinua mietityttäviä asioista sekä hakea keskusteluissa vertaistukea – ja kenties luoda uusia yhteistyökumppanuuksiakin muiden yrittäjien kanssa!

Kenelle seminaari on tarkoitettu: maatalousyrittäjät, maatalouden asiantuntijat, sidosryhmät sekä alan opiskelijat.
Toteutus: Osa päivätilaisuuden luennoista on hybriditoteutuksella (= osallistuminen paikan päällä Iisalmessa + Zoom-videoetäyhteys). Iltatilaisuuteen ei ole videoyhteyttä.
Seminaari järjestetään Savonia-ammattikorkeakoulun Iisalmen kampuksella (Haukisaarentie 2). Päivä jatkuu iltatilaisuudella Iisalmen seudulla. Paikka tarkentuu myöhemmin.

Hinta: Päivätilaisuus on maksuton ja osallistujamäärää ei ole rajoitettu. Iltatilaisuuden sponsoroidun illalliskortin hinta tarkentuu myöhemmin, maksimissaan noin 20€ tulee olemaan hinnaltaan. Iltatilaisuuteen on rajoitettu osallistujamäärä (70).

Ohjelma
Päivätilaisuus:
09:30 aamupäivän kahvitarjoilu
10:00 tilaisuuden avaus, puheenvuoroja/luentoja
12:30 päätössanat
lounas (omakustanteinen)
12:30-16 messut ja asiantuntijaklinikoita. Iltapäivällä iltapäivän kahvitarjoilu.

Iltatilaisuus:
Klo 18:30-22:00 ruokailu ja ohjelmaa

Ilmoittaudu tapahtumaan, jotta osaamme varata oikeat määrät tarvikkeita kahvitaukojen tarjottaviin sekä illan ruokailuun.
AgriFuture-seminaarin maksuttoman päivätilaisuuden (klo 09:30-16:00) ilmoittautumislinkki (www). Ilmoittaudu ke 5.10 mennessä!
AgriFuture-seminaarin maksullisen iltatilaisuuden (klo 18:30-22:00) ilmoittautumislinkki (www). Ilmoittaudu ke 28.9 mennessä!
Haluatko näytteilleasettajaksi AgriFuture-seminaariin? Ilmoittautu tästä linkistä (www). Lue lisätiedot alapuolelta.

 

Näytteilleasettajien info (pdf)

Tapahtuman näytteilleasettajailmoittautuminen on käynnistynyt. Messualueena toimii ammattikorkeakoulun liikuntasali. Näytteilleasettajiksi ovat tervetulleita alan asiantuntijaorganisaatiot seminaaripäivän teemoihin liittyen (=maatilan kokonaisuuden ja muutoksen johtaminen, jatkuvuuden turvaaminen ja yrittäjien hyvinvointi). Myös hankkeet ovat tervetulleita esittelemään hankkeissa saavutettuja tuloksia ja laitteistoja. Tapahtumassa tavoitat maatalousyrittäjiä, maatalousalan asiantuntijoita sekä sellaisiksi opiskelevia opiskelijoita.

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi 28.8.2022 mennessä osoitteessa: https://www.lyyti.in/AgriFuture2022messutjaasiantuntijat. Näytteilleasettajia mahtuu rajattu määrä (26 kpl), paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Hinnaston sekä muut lisätiedot löydät Näytteilleasettajien infosta. Liitteestä löydät lisätietoja myös näytteilleasettajien luennointi-/asiantuntijaklinikkamahdollisuudesta.

 

Kiinnostaako yhteistyö? Ole yhteydessä. Yhteistyökumppanina saat näkyvyyttä tapahtuman somemarkkinoinnissa sekä näkyvyyttä itse seminaaripäivässä Iisalmen kampuksella.

Heräsikö kysyttävää tai jäikö mielenpäälle jotain askarruttavaa? Soita tai laita viestiä: Kaisa Hyvönen, puh. 044-7856935, sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja Anne-Mari Heikkinen, puh. 044 7050401, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Nähdään lokakuussa AgriFuture-seminaarissa! Tervetuloa!

#agrifuture2022 #savoniaAMK #maatila2030 #mtkpohjoissavo #mela #lähitapiola

 Agrifuturen logot

Päivän suunnittelussa ovat olleet Välitä viljelijästä -projekti/Mela, LähiTapiola, Innostu tiedosta/MTK Pohjois-Savo, Maatila 2030-hanke/Savonia sekä SavoFarm 4.0/YSAO.

 Savonian, Luonnonvarakeskuksen, EU:n,YSAO:n ja Savon ammattiopiston logot.