AgriFuture-seminaari 12.10.2022

Kiitos osallistujille, näytteilleasettajille ja yhteistyökumppaneille mukavasta seminaaripäivästä! Seminaaripäivän tallenteet ovat katsottavissa YouTubessa osoitteessa: https://www.youtube.com/watch?v=XJdJ7gxWDTE&list=PLYxtsmCPx59UkaJj6Byp9lMcUFGoPWHAm Esitysten pdf-materiaalit löydät osoitteesta Laari.info ja sieltä sivulta Koulutusmateriaalit (sivu avautuu viikolla 45/marraskuun aikana). AgriFuture-seminaari järjestetään säännöllisesti 1-2 vuoden välein. Tervetuloa myös seuraaviin seminaareihin!

Tervetuloa Iisalmeen!

Tämän vuoden seminaarin teema on: maatilan kokonaisuuden ja muutoksen johtaminen, jatkuvuuden turvaaminen ja yrittäjien hyvinvointi

Seminaarista saat tuotantosuunnasta riippumatta vinkkejä johtamistaitoihin, työkaluja oman hyvinvointisi ylläpitämiseen sekä yrityksesi jatkuvuuden turvaamiseen. Asiantuntijaklinikoissa voit kysellä Sinua mietityttäviä asioista sekä hakea keskusteluissa vertaistukea – ja kenties luoda uusia yhteistyökumppanuuksiakin muiden yrittäjien kanssa!

Kenelle seminaari on tarkoitettu: maatalousyrittäjät, maatalouden asiantuntijat, sidosryhmät sekä alan opiskelijat.
Toteutus: Osa päivätilaisuuden luennoista on hybriditoteutuksella (= osallistuminen paikan päällä Iisalmessa + Zoom-videoetäyhteys). Iltatilaisuuteen ei ole videoyhteyttä.
Seminaari järjestetään Savonia-ammattikorkeakoulun Iisalmen kampuksella (Haukisaarentie 2). Päivä jatkuu iltatilaisuudella Ravintola Raatihuoneella.
Hinta: Päivätilaisuus on maksuton ja osallistujamäärää ei ole rajoitettu. Iltatilaisuuden sponsoroidun illalliskortin hinta on 20€/hlö. Iltatilaisuuteen on rajoitettu osallistujamäärä (70).

Ohjelma
Päivätilaisuus:
09:30 Aamupäivän kahvitarjoilu ja ilmoittautuminen
10:00 AgriFuture-seminaarin avaus, hankekoordinaattori Paula Antikainen, Ylä-Savon ammattiopisto (auditorio)
10:10 Hyvinvoinnin huomioiminen muutosjohtamisessa, toimitusjohtaja Heli Backman, Mela (v. 2023 alusta) (auditorio)
10:55 Yrityksen jatkuvuuden turvaaminen, maa- ja metsätalousliiketoiminnan johtaja Petri Pitkänen, LähiTapiola (auditorio)
11:15 Muutos on pysyvää, jatkuvuus antaa toivoa, miten jaksamme muuttuvassa ympäristössä -paneelikeskustelu (auditorio). Paula Antikaisen vetämässä paneelikeskustelussa vieraina ovat:
- toimitusjohtaja Heli Backman, Mela (v. 2023 alusta)
- talousasiantuntija Matti Vornanen, ProAgria Itä-Suomi
- yrittäjä Jarkko Hyttinen, Montelon tila
- projektityöntekijä Paula Tikkanen, Mela (Välitä viljelijästä)
12:25 Aamupäivän päätössanat ja ohjeistus iltapäivälle, hankekoordinaattori Paula Antikainen, Ylä-Savon ammattiopisto

Lounastauko. Savonian luonnonvarala-alan hankkeet kustantavat lounaan.

12:30-16:00 messut ja asiantuntijaklinikoita sekä iltapäivän kahvitarjoilu (kahvitarjoilu klo 13:45-14:45). Katso ohjelma alla olevasta kuvasta. Pidätämme oikeuden mahdollisiis muutoksiin. Jos kuva näkyy huonosti, voit avata sen myös tästä linkistä: AgriFuture-seminaarin asiantuntijaklinikan ohjelma (pdf)

AgriFuture 2022 A4 OHJELMA3

 

15:30-16:30 Mahdollisuus tutustua Peltoniemen opetusmaatilan uusiin tiloihin! Omatoiminen kulkeminen. (Kotikyläntie 254, Iisalmi)

Iltatilaisuus (max 70 osallistujaa). Illalliskortin hinta 20 €. Illallista sponsoroi: LähiTapiola.
Klo 18:30-22:00 Ravintola Raatihuoneella (Kauppakatu 22, 7400 IISALMI) -> https://raatihuone.fi/
18.30 alkaen illallinen
19:30 Puheenvuoron pitää Duudsoni Jarno Laasala - Minä muutoksessa
Musiikkia: Matsi Laulumies

Hauskaa yhdessäoloa.

 

Messuilla ja asiantuntijaklinikoilla mukana:

S Business logo kortissa Peeässän öljypalvelumela varilogovälitä viljelijästä verkosto Pihlajalinna logo terttu RGBLT_logo_blue-RGB.jpg

MTK Pohjois-Savo, Pohjois-Savon ELY-keskus, Faba OSK, HKScan Finland Oy, Pohjois-Savon Osuuspankki, S-Business Oy ja Osuuskauppa PeeÄssä, LähiTapiola, Pohjois-Savon maaseutuhallinnon yhteistoiminta-alueet, Pihlajalinna Lääkärikeskukset, Maaseudun tukihenkilöverkko, Välitä viljelijästä/Mela, Hiiltä Peltoon -hanke, Osaava Farmari -hanke, Maatila 2030 -hanke, Ilmastoturvallisuuden liiketoimintaverkosto -hanke, ÄlyAgri-hanke, SavoFarm 4.0 -hanke

 

  

AF Heli

 AFmenuiltatilaisuus jarno korjattu

 

Tapahtuman näytteilleasettajailmoittautuminen on käynnistynyt. Messualueena toimii ammattikorkeakoulun liikuntasali. Näytteilleasettajiksi ovat tervetulleita alan asiantuntijaorganisaatiot seminaaripäivän teemoihin liittyen (=maatilan kokonaisuuden ja muutoksen johtaminen, jatkuvuuden turvaaminen ja yrittäjien hyvinvointi). Myös hankkeet ovat tervetulleita esittelemään hankkeissa saavutettuja tuloksia ja laitteistoja. Tapahtumassa tavoitat maatalousyrittäjiä, maatalousalan asiantuntijoita sekä sellaisiksi opiskelevia opiskelijoita.

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi 21.9.2022 mennessä osoitteessa: https://www.lyyti.in/AgriFuture2022messutjaasiantuntijat. Näytteilleasettajia mahtuu rajattu määrä (26 kpl), paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Hinnaston sekä muut lisätiedot löydät Näytteilleasettajien infosta (pdf). Liitteestä löydät lisätietoja myös näytteilleasettajien luennointi-/asiantuntijaklinikkamahdollisuudesta.

 

Kiinnostaako yhteistyö? Ole yhteydessä. Yhteistyökumppanina saat näkyvyyttä tapahtuman somemarkkinoinnissa sekä näkyvyyttä itse seminaaripäivässä Iisalmen kampuksella.

Heräsikö kysyttävää tai jäikö mielenpäälle jotain askarruttavaa? Soita tai laita viestiä: Kaisa Hyvönen, puh. 044-7856935, sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. ja Anne-Mari Heikkinen, puh. 044 7050401, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Nähdään lokakuussa AgriFuture-seminaarissa! Tervetuloa!

#agrifuture2022 #savoniaAMK #maatila2030 #mtkpohjoissavo #mela #lähitapiola

 Agrifuturen logot

Päivän suunnittelussa ovat olleet Välitä viljelijästä -projekti/Mela, LähiTapiola, Innostu tiedosta/MTK Pohjois-Savo, Maatila 2030-hanke/Savonia sekä SavoFarm 4.0/YSAO.

 Savonian, Luonnonvarakeskuksen, EU:n,YSAO:n ja Savon ammattiopiston logot.